Copyright© All Rights Reserved akubukannovelis.blogspot.com

11 Mar 2012

THE TRUELY ASH...

okey fine! *sambil buat muka garang* sekarang ni zati dah dapat the truely Ash setelah di fikir masak-masak, rebus, goreng dan kukus akhirnya zati memilih SM Faliq as my Ash *sambil duk jungkit-jungkit kening*... why him?? sebab..... dia mempunyai ciri-ciri Ash yang sejati.. wakakakaka.. *entah apa-apa ayat aku*. from the side view Ash ni memang kaya la kan.. disebabkan tak dapat kawen dgn org kaya makanya kita harus berangan dalam novel *macam cengeng saja ayt aku ni*..

Nah la Ash ni kasi gegar sikit ini blog...


|
|
|
|
|

V


 kan? ada kan?


 korporat an??


dan lagi...

 OMG!!!

 

 meeting..meeting..meeting

  
see.. kan aku dah cakap macam Ash kan?



HANIS ARISYA di kekalkan..kerana she is too cute and dia memang blogger pun... so enjoy!!


p/s > en Faliq jgn marah erk orang pakai gambar u.. pakcik google kasi ambek tu yg orang ambek tu... wakakakaka...



9 comments:

  1. Kurenggg menarik perhatian akak laaa zati.. Hehehheheee

    ReplyDelete
  2. tak mo..tak mo..tak enchem..

    ReplyDelete
  3. yuyu and sweety sila bg cadangan ye.. hehehe.. mekasih.. tersalah tu actly tu in korporat view..hehe.. xpew.. akan d tkr nanti..

    ReplyDelete
  4. warghh saya dh baca novel akak yg bila blogger jadi maid .. buku tu mmg best .. lain kali terbitkan lahhh lagi

    ReplyDelete
  5. wow! bestlah novel bila blogger jadi maid .. terbaik!! :)

    ReplyDelete
  6. No no no! Letak je muka ENCIK ABANG HENRY GOLDING kat situ besar2. Tolak jelah en Faliq ni. Henry Dindong lagi encem!

    ReplyDelete