Copyright© All Rights Reserved akubukannovelis.blogspot.com

26 Dec 2012

BILA BLOGGER JADI MAID

Assalmualaikum...

hai korang... apa khabar... sihat? hehehe.. 

ada sesiapa baca BILA BLOGGER JADI MAID tak?

akhirnya BILA BLOGGER JADI MAID dah keluar versi cetak.. 

akhirnya..akhirnya.. akhirnya...

rasa macam tak percaya pun ada.. malu pun ada.. memang segan kut.. yela ai kan pemalu.. hehe.. 

nak tengok cover tak? nak tak? hehe

-
-
-
-
-
-
-

-
-

-

-
-
-
-
-
-
-

haaa comel dak? comey kan..hehe

sebenarnya zati nak cakap.. jangan mengharap citer nie best giler sampai boleh terguling-guling jatuh katil, jangan mengharap citer nie yang terunggul di abad ini.. sebab zati hanya la penulis biasa yang baru belajar cara nak menulis.

zati tak kisah pun andai ada orang akan cakap.. entah apa-apa citer nie, eeee.. bosan dengan jalan citer. ye zati tak kisah sebab zati memang tak pandai nak menulis. tak pernah pergi kursus penulisan or apa-apa.. 

jadi zati terima seadanya..

terima kasih tak terhingga buat mak dengan abah.. sebab selalu memerap dalam bilik. buat ustaz.. ehemm..ehem.. mekasih sebab tak ganggu ai bila menulis manuskrip.. for adik thankssebab sudi balik tiap-tiap2 minggu bawak balik laptop yg ku cinta ini.. tq untuk kekangkawan yang sudi baca citer nie masa dekat p2u.. terima kasih..

and paling penting thank to Allah sebab memberi ilham ketika ku di bilik mandi.. hehe.

eh dah macam ucapan ABPBH pulak kan.. hahaha

so korang boleh pre order dekat pihak fajar paker klik link nie kalau nak beli online.




p/s > zati akan terus update pinangan ke 20..hehhe.. nantikan..

20 comments:

  1. congrat... atas kelahiran baby pertama

    akn tunggu entri pinangan ke 20 hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.. pinangan ke 20 akan update x lama lagi

      Delete
  2. Mabrook:-)....x sabar nak mengkatamkan cite ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran... hehehe.. citer nie biasa2 je :)

      Delete
  3. tahniah dek ngan ur first novel...hope novel u sukses di pasaran dek..tk sabar akk ingin memiliki nyer..

    ReplyDelete
  4. hahaha~ tahniah!!
    akhirnya...
    yg dulunye, dok tertunggu-tunggu kt p2u..
    dah siap jd novel tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama giler kut dekat p2u.. hehe.. saja peram buat pekasam

      Delete
  5. tahniah beb...tak sangka kawan aku nie penulis cintan!!hahaha...
    semoga ko berjaya!!
    opssss....ada bau2 orang nak belanja makan erk??hahaha...
    aku,cika and lia akan menunggu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciskek sungguh la kome nie... aku belanja sate ikan secucuk 2 kupang je tau..hahaha

      Delete
    2. yela...nnt nk bg novel lagi kat kiter orang kan...hahaha

      Delete
  6. wahhh udah keluar yek.. sukernyer akak..
    akn dicari sehingga dibeli..
    tahniah Zati.. 1st baby tue.. ;)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. bulan 1 nanti.. tapi boleh order online dengan fajar pakeer ye

      Delete
  8. best citer ni. suke ngat! nanty nak beli ar novel dia. :)

    ReplyDelete
  9. Saya dh beli dah. Aaaahh,sumpah best. Tak tipu. Best gile

    ReplyDelete
  10. Saya ni bukan minat sangat baca novel, tapi bila masuk kedai buku hari tu tergerak hati tengok novel ni, nak nak pulak cover dia omey. haha. dah seminggu 2 still dalam plastik lagi, then start semalam baca memang tergelak gila bila baca! haha novel paling tak boring pernah saya baca! Shuweettt angatt :D

    ReplyDelete