Copyright© All Rights Reserved akubukannovelis.blogspot.com

19 Jul 2012

SELAMAT DATANG RAMADHAN


sila bazirkan masa anda untuk baca entry ai hari ni.. huahahaha...

Selamat menyambut bulan puasa kawan-kawan. hehe.. first sekali zati nak mintak maaf sebab zati ada janji nak masukkan cerpen DIA KING OF HEAD SPIN tapi zati tak masukkan sebab mak zati masuk hospital. Alhamdulillah hari rabu dah keluar. terima kasih banyak-banyak kepada yang mendoakan mak zati. dekat FB, yang datang melawat pun. terima kasih banyak-banyak. 

Ramai jugak yang tanya mak zati sakit apa kan.. okey meh nak citer. mak zati sakit batu karang, afendix dengan ketumbuhan dalam usus. tapi yang dekat usus tu okey dah. Doc cakap kita  bagi makan ubat dulu. setiap minggu dua kali mak zati kena datang KPJ untuk check. yang bestnya dekat KPJ ni doctor dengan nurse baik-baik betul. layan kita macam anak raja wooo.. hahaha.. betul tak tipu. 24 hours asyik senyum je.sampai zati terpikir tak lenguh ke korang senyum. :)

Pertama sekali dapat tai mak zati kena tahan dekat ward benda pertama yang zati angkut adalah bantal dengan selimut. selama seminggu lebih zati bertapa dekat hospital tu. bukan zati tak ada kakak yang boleh jaga emak. ada.. tapi diorang dah kahwin dan ada anak kecik. memang susah la kan nak jaga mak malam-malam dekat hospital. lagipun tempat isteri di sisi suami bukan di sisi emak dah. *aceh. tetibe plak kan*

Kali ni dapat jugak kami ada beradik berkumpul dengan mak dan abah untuk sahur sama-sama. yang tanya pasal BBJM tu.. tak lama lagi tu.. sabar erh.. hehe.. zati pun sekarang tengah buat manuskrip kedua PENYELAMAT CINTA dan bertukar tajuk kepada INI CINTA PERTAMA. citer ADLIN yang nakal giler tu ada la kaitan dengan someone yang memang jahat giler time sekolah.! yang tau tu diam-diam r... jangan kecoh-kecoh.. haha

okey selamat berpuasa.!! jangan lupa duit raya dekat zati. hehe.. meh la hantar kad raya dekat rumah saya *wink..wink*

p/s > nanti zati sambung Pinangan ke 20 dengan cerpen Dia king of head spin tu ye. 

No comments:

Post a comment